Home         Forside       Nyheder        Katalog         Adresse          Links   


 

Hanne Nedbo


Bestiling: eforlag@mail.dk


    Hanne Nedbo, 35 Śr, debuterer nu med udgivelsen af digtsamlingen "Mine damer og herrer".

Cirkuslivet har i mange år interesseret hende, men specielt har beretningen om Elvira Madigan inspireret til megen læsning og skrivning om livet i og omkring cirkus.

Hanne Nedbo har altid tegnet, skrevet og læst meget, og især har menneskelige forhold fra før århundredskiftet hendes interesse, hvilket tidligere arbejder og denne digtsamling er et godt eksempel på.

    Hanne Nedbo er psykisk syg (skizofren).

    Trods svære og pinefulde perioder i sit liv og en stadig medicinering har hun formået at kæmpe mod sygdommen og er nu mere afklaret med sit liv end nogensinde.

    Bl.a. har hun deltaget i en Tv-dokumenter udsendelse og en større avisreportage, hvor hun meget åbent og ærligt har fortalt om sin situation og om sit liv som psykisk syg.

    Hendes sygdom har bragt hende i forbindelse med gøglerorkestret "De splittergale", hvor hun i 1½ år rejste meget rundt i landet og optrådte med sang og musik.

    Desuden har hun deltaget aktivt i Gallo-skolens projekter og arrangementer, hvor flere af hendes værker har været med på udstillinger.


 

 Kartoffelkur – en sand historie

 

 2009

 107 sider

 pris: 100,00 kr.

 

Mine damer og herrer

 

2002

sider 50

pris 112,50 kr.

Julens Juleri

 

2002

sider 54

pris 118,75 kr.

 

 

       HANNE NEDBO - forfatter of afklaret i forhold til sin psykiske sygdom - ønsker glædelig jul med en digtsamling. I "Julens juleri" spinder hun sin personlige ende over jule-symboler som julehjerte, andesteg, kræmmerhus, honningkagekoner og -mænd, landsbykirken, misteltenen, Rudolf - og ikke da at forglemme julemanden, træet og gaverne. Den 35-årige frofatter i Lystrup har tidligere udgivet digtsamlingen "Mine damer og herrer" - på Eksperimental Forlag.

Århus Onsdag d.12.12.2002

Pastoren i Sundsvall

 

2002

sider 74

pris 118,75 kr.

 

bestilling