Home         Forside       Nyheder        Katalog         Adresse          Links   


 

ANNE-BIRGITTE MULLINS


Bestiling: eforlag@mail.dk


 

 Lisa lever livet i Løkkegade

 

 2009

 65 sider

 pris: 98,00 kr.

   Om bogen:

Lisa lever livet i Løkkegade består af 14 små kapitler, der beskriver autentiske hverdagssituationer i Danmark, som de opleves af en ung, uddannet vestlig kvinde i hendes første år som nydansker, i Aalborg. Her er stof til eftertanke og inspiration til samtale om typiske danske vaner og opfattelser - og om livet som tilflytter.

Lisa lever livet i Løkkegade henvender sig primært til udlændinge, der lærer dansk som andetsprog. Sproget er med få undtagelser holdt i præsens, ligesom sætningsopbygningen er enkel. Der lægges vægt på aktuelt dansk talesprog.

Den er specielt relevant for kursister på sprogskolernes danskuddannelse 3 som læsetræning til de første modultest, og på de højere trin af danskuddannelse 2. Desuden er den velegnet i andre sammenhænge indenfor danskundervisning, som aftenskoler, universiteter og dansk på arbejdspladser, i øvrigt.

Uanset om bogen indgår i en struktureret undervisningssituation eller læses selvstændigt, vil den bidrage til forståelsen af danske forhold og af den - ofte underforståede - kulturelle kode.

Om forfatteren:

Anne-Birgitte Mullins er uddannet andetsprogslærer med erfaring som underviser på sprogskoler i Danmark siden år 2000. Desuden udgør hendes egne oplevelser som tilflytter i Sydafrika i 20 år baggrunden for Lisa lever livet i Løkkegade, kombineret med de indtryk hendes sydafrikanske familie har fået i integrationsprocessen i Danmark. 

 

bestilling